Merihurtat

2021 huutiset eli hurttien uutiset 

22.5.2021 8 meren valloitus Match Show - ilmoittaudu

Suuren kysynnän vuoksi Merihurttien hurjat merirosvot valloittavat Ihalan uudestaan. Ilm. alkaa 7.5.21 klo 18, loppuu 21.5.21 klo 8. Tervetuloa takuuvarmasti hauskaan Match Show tapahtumaan.
>> Lisää FB tapahtumasivultamme: Siirry FB-ilmoitukseen

>> Lisää FB tapahtumasivultamme: Siirry FB-ilmoitukseen

1.5.2021 VAPPU 8 x Match Show 

Merihurtat kiittää kaikkia tapahtumaan osallistuneita. Onnistunut ja iloinen päivä, jossa kaikki olivat voittajia meille armottomille merirosvoille. Kaikki pysyivät hienosti kyydissä ja jokainen pääsi kunniakujan kautta iloisin mielin kotiin. Toivottavasti näemme taas uudelleen. Meille paras vapun vietto on, kun koiraihmiset viettävät hauskan päivän yhdessä ulkona kauniina päivänä. Mikään ei ole parempaa ajanvietettä. 

On tulossa kuvia ja videoita jahka saamme työstettyä kaikki materiaalit päivältä. >> Lisää facebook Match Show ilmoituksestamme: Siirry FB-ilmoitukseen

24.4.2021 Mahtavaa koiranpäivää kaikille

Jokaisella koiran omistajalla on se kaikkein kaunein ja komein ja aivan varmasti ihanin koira kaikista. Ja kyllä jokainen on aivan oikeassa. Koiran omistajat ymmärtävät toisiaan tavalla, jota muut ei ymmärrä. Koti ilman koiraa ei ole koti. Elämä ilman koiraa ei ole elämää. Ei ainakaan koiran omistajille. Näin se vaan on.
Koiranpäivällä Kennelliitto haluaa muistuttaa ihmisen parhaan ystävän merkityksestä. Vuosittain 24.4. vietettävänä Koiranpäivänä korostetaan pehmeitä ja lämpimiä arvoja ja kerrotaan koiran erilaisista rooleista ihmisen elämässä ja yhteiskunnassa.
nach oben