Merihurtat

Merihurttien murtovedet kutsuvat

Mukaan toivotamme kaikki lajista kiinnostuneet uudet ja innokkaat vettä pelkäämättömät sekä ihmiset että koirat. Merihurtilla kouluttajina toimivat pätevöidyt virallisen VEPE koulutusohjaaja kortin omaavat Ari Angervo ja Kaya Angerja. Liity rohkeasti Merihurttiin.

Kukapa ei haluaisi lähteä mukaan uuden VEPE -yhdistyksen toimintaan?

Tiiviissä ja erittäin pienessä perustajajäsen porukassamme on kaksi pätevöitynyttä vepe koulutusohjaajaa sekä vepe koetoimitsijaa, jotka ovat treeneissä märkäpuvuissaan ja aina valmiita hyppäämään veteen säällä kuin säällä. Merihurttien treeneissä me teemme kaikkemme koirien eteen ja samaa omistautumista odotamme jokaiselta koiranohjaajalta. Aina ne kuivan maan keinot eivät riitä ja monesti suuri apu liikkeiden opettelussa on, että me ihmiset olemme valmiita myös menemään veteen. Emme ole sokerista ja toivonmukaan et sinäkään :-)

Yhdistyksellä on paikka ELY keskukselta, jossa välittömässä rannan läheisyydessä uudessa merikontissa on kaikki tarvittavat välineistöt mukaanlukien kaksi komeankokoista kumivenettä. Hyvin mahtuu niin pienemmät kuin ne jättimäisimmät merihurttamme tilavien kumiveneiden kyytiin. Toiminnan kehitysmahdollisuudet ovat siis todella loistavat.

Ei muuta kuin liity sinäkin Merihurttien iloiseen joukkoon.

Alla tapahtumiamme. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan hurttien hauskoihin menoihin.
Hurttien hauskat startit uusille - ilmoittaudu


Ilmoittaudu seuraavaan 12-13.6.2021 pidettävään startti viikonlppuun. Nämä viikonloput on tarkoitettu täysin uusille lajista kiinnostuneille. Merihurtat järjestää todella matalan kynnyksen VEPE tutustumisviikonloppuja. Et tarvitse mitään ennakkotietämystä vesipelastuksesta. Muuta ei tarvita kuin innokas koira, joka tykkää vedestä. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan ja tervetuloa.
>> Lisää FB tapahtumasivultamme: Siirry FB-ilmoitukseen

19.6.2021 Vakka-Suomen Eläinsuojeluyhdistys Match Show
Vakka-Suomen eläinsuojeluyhdistys järjestää 10. juhlavuoden kunniaksi Match Shown lauantaina 19.6. Laitilassa. Mukana järjestämässä myös Merihurtat ry (Ari ja Kaya). Osallistu sinäkin, tuotto menee kokonaisuudessa Vakka-Suomen Eläinsuojeluyhdistyksen toimintaan. Vinkatkaa kaverille hienosta tapahtumasta.
 
Tapahtuman tuotto menee todella hyvää tarkoitukseen eli kokonaisuudessaan Vakka-Suomen Eläinsuojeluyhdistyksen toimintaan. Merihurtat ry on mukana toisena järjestäjänä ja koitamme auttaa parhaamme mukaan kaikessa.
Osallistu sinäkin tähän juhlavuoden kunniaksi järjestettyyn hienoon tapahtumaan.
Merihurtat ry (Ari ja Kaya) ovat paikalla.
>> Lisää FB tapahtumasivulta: Siirry FB-ilmoitukseen


(mainoksen copyright VSESY)
>> Lisää FB tapahtumasivulta: Siirry FB-ilmoitukseen

8 meren valloitus Match Show - ilmoittaudu

Suuren kysynnän vuoksi Merihurttien hurjat merirosvot valloittavat Ihalan uudestaan. Ilm. alkaa 7.5.21 klo 18, loppuu 21.5.21 klo 8. Tervetuloa takuuvarmasti hauskaan Match Show tapahtumaan.
>> Lisää FB tapahtumasivultamme: Siirry FB-ilmoitukseen

>> Lisää FB tapahtumasivultamme: Siirry FB-ilmoitukseen

Match Show tapahtumat lyöty lukkoon vuodelle 2021

1.5.2021 8 x Vappu Match Show - Ihala Camping.
22.5.2021 
8 meren valloitus Match Show - Ihala kutsuu jälleen.
19.6.2021 Merihurtat mukana VSESY 10. juhlavuoden Match Show - Kodjala, Laitila.
24.7.2021
Mailman Pualvälin SUUR Match Show - Pyhäranta kutsuu jälleen.

 
Last edited: June 12, 2021, 10:35
nach oben