Merihurtat

Merihurttien VEPE treenit

Treenirannan välittömään läheisyyteen on sijoitettu uusi merikontti, jossa säilytämme kaiken treenivälineistön. Jäsenistöllämme on myös niitä jättikokoisimpia lempeitä merihurttia, joita varten on hankittu kaksi komeankokoista kumivenettä. 

Treenikauden kokonaispituudesta

VEPEn treenikausi Merihurtissa pidetään kesäkuun alusta elokuun loppupuolelle. Merihurtat keskittävät toimintansa Suomen lyhyeen kesään. Liian kylmään aikaan treenaaminen ei välttämättä edistä yhteenkään tavoitteeseen pääsemistä. Lisäksi meille on tärkeää, että todella maltetaan lopettaa ajoissa vielä niihin kesän viimeisiin lämpimiin päiviin. Ikävä syksyn lopetus kylmissä olosuhteissa tuskin jättää ihmiselle tai koiralle sitä oikeaa fiilistä, mikä VEPEstä pitäisi kaikille tulla. Sehän oli se hyvä fiilis, joka on kaiken perusta.

Valitse oma Merihurttien treeneistä

Haluatko päästä mukaan vakioporukkaan - VEPE treenit

Siinä tapauksessa sinun kannattaa liittyä jäseneksi Hurttatiimiin. Jäsenyyden myötä voit ilmoittautua mukaan Merihurttien VEPE treeniporukkaan. Treeniryhmän yhteydenpito yhteisen "Hurttien VEPEilijät" whatsup ryhmän kautta. Jäsenvelvoite.

Lajiin tutustuminen kiinnostaa - VEPE startit

Et ole vielä varma haluatko aloittaa lähes jokaviikkoisen harrastuksen kesäksi, mutta laji kiinnostaa. Merihurtissa järjestetään matalan kynnyksen VEPE startteja aina tarpeen mukaan. Ei jäsenvelvoitetta.

Huiman hauskat VEPE tutustumispäivät

Kiinnostaako tutustua porukalla tähän mukavaan lajiin? Sopii rotujärjestöille, koirakerhoille ja vaikka kasvattajille. Merihurtat järjestää matalan kynnyksen vesipelastuksen päivän lajiin tutustumispäiviä. Me pidämme yhdessä huolen, että jokaiselle tulee onnistumisia. Teemme sovellettuja liikkeitä aina jokaisen koiran mukaisesti. Jätämme taka-alalle ne kokeenomaiset liikkeet, kun tarkoitus on pitää yhdessä hauskaa vedessä. Merihurtissa on kuitenkin varmaa se, että jokainen oppii jotain uutta. Ota rohkeasti yhteyttä. Ei jäsenvelvoitetta.

Haluatko liittyä Merihurttiin?

Jäseneksi liittymiset tiedot löydät: Liity sivulta

Last edited: March 20, 2022, 21:03
nach oben