Merihurtat

Merihurttien murtovedet kutsuvat

Aloita sinäkin hauska VEPE-harrastus. Vesi on sinulle tuttu elementti ja omistat mahdollisesti sen karvaisen vesipedon. Ilmiselvästi olet nyt löytänyt sinun lajisi. Jäsenenä saat Hurttatiimiläisen hienon jäsenkortin sekä koirasi pääsee mukaan kontin kuvakollaasiimme. Merihurtissa kuvaamme treeneissä vedenpitävällä Action kameralla, joten jokainen saa treeneistämme todella unohtumattomia hienoja muistoja. 

Mukaan toivotamme kaikki lajista kiinnostuneet uudet ja innokkaat vettä pelkäämättömät sekä ihmiset että koirat. Merihurtilla kouluttajina toimivat pätevöidyt virallisen VEPE koulutusohjaaja kortin omaavat Ari Angervo ja Kaya Angerja. Liity rohkeasti Merihurttiin.

28-29.8.2021 VEPE hattutempun tekijät Toivolansaarella Ikaalisissa


LA 28.8.2021 aamupäiväkoe. Frans SOVE hyväksytty 75/100 pistettä ja siirto alokasluokkaan.
LA 28.8.2021 iltapäiväkoe. Frans ALO1 tulos 100/100 pistettä.
SU 29.8.2021 iltapäiväkoe. Frans ALO1 tulos 100/100 pistettä ja siirto avoimeen luokkaan.
Fransin perheelle Marikalle ja Hannulle iso kiitos täydellisestä viikonlopusta, jossa kyllä riitti jännitystä alusta loppuun. Merihurtilla on kyllä mahtava Hurttatiimi, että wow. Varsinaisen hattutempun tekivät Frans ja Marika ja Hannu. Olette täyttä superia. 
Aivan ihanat halikiitokset ISKK koko vepeporukalle. 
Kiitos ylituomari Kim Granholm ja palkintotuomari Katja Heinonen. 

27.8.2021 VEPE iltakokeet Toivolansaarella Ikaalisissa


Aussenhaus Ramses ALO1 tulos 93/100 pistettä ja siirto avoimeen luokkaan. Yhtä kättä vaille 98 pisteen suoritus. Kaksi liikettä suoritettiin täysin äänettömästi ja täydellisesti ilman yhtään käskyä.
Aivan ihanat halikiitokset ISKK koko vepeporukalle. 
Kiitos ylituomari Kim Granholm ja palkintotuomari Katja Heinonen. 

Kukapa ei haluaisi lähteä mukaan uuden VEPE -yhdistyksen toimintaan?

Tiiviissä ja erittäin pienessä perustajajäsen porukassamme on kaksi pätevöitynyttä vepe koulutusohjaajaa sekä vepe koetoimitsijaa, jotka ovat treeneissä märkäpuvuissaan ja aina valmiita hyppäämään veteen säällä kuin säällä. Merihurttien treeneissä me teemme kaikkemme koirien eteen ja samaa omistautumista odotamme jokaiselta koiranohjaajalta. Aina ne kuivan maan keinot eivät riitä ja monesti suuri apu liikkeiden opettelussa on, että me ihmiset olemme valmiita myös menemään veteen. Emme ole sokerista ja toivonmukaan et sinäkään :-)

Yhdistyksellä on paikka ELY keskukselta, jossa välittömässä rannan läheisyydessä uudessa merikontissa on kaikki tarvittavat välineistöt mukaanlukien kaksi komeankokoista kumivenettä. Hyvin mahtuu niin pienemmät kuin ne jättimäisimmät merihurttamme tilavien kumiveneiden kyytiin. Toiminnan kehitysmahdollisuudet ovat siis todella loistavat.

Ei muuta kuin liity sinäkin Merihurttien iloiseen joukkoon. 

Last edited: August 30, 2021, 10:00
nach oben