Merihurtat

Merihurttien murtovedet kutsuvat

Aloita sinäkin hauska VEPE-harrastus. Vesi on sinulle tuttu elementti ja omistat mahdollisesti sen karvaisen vesipedon. Ilmiselvästi olet nyt löytänyt sinun lajisi. Jäsenenä saat Hurttatiimiläisen hienon jäsenkortin sekä koirasi pääsee mukaan kontin kuvakollaasiimme. Merihurtissa kuvaamme treeneissä vedenpitävällä Action kameralla, joten jokainen saa treeneistämme todella unohtumattomia hienoja muistoja. 

Mukaan toivotamme kaikki lajista kiinnostuneet uudet ja innokkaat vettä pelkäämättömät sekä ihmiset että koirat. Merihurtilla kouluttajina toimivat pätevöidyt virallisen VEPE koulutusohjaaja kortin omaavat Ari Angervo ja Kaya Angerja. Liity rohkeasti Merihurttiin.

25.7.2021 Merten armoilla Hurtta Show Google photos albumit

Pienet pennut, isot pennut, pienet juniorit, isot juniorit, lapsikehät, unicorn:
>> Google photos albumi osa1
Port royal, pienet aikuiset, isot aikuiset, veteraanit, tortuga:
>> Google photos albumi osa2

25.7.2021 Kiitokset VSESY <3

Eilen Merihurttien tämän kesän viimeisessä Merten armoilla Match Show tapahtumassa oli koiransa ilmoittanut Carita Rauvola, joka on VSESYn (Vakka-Suomen Eläinsuojeluyhdistys) yhdistyksen sijaiskotivastaava. Caritan saksanpaimenkoira oli mukana ja hieno suoritus toi hienot palkinnot. Siitä isot onnittelut.
19.6.2021 olimme mukana järjestämässä VSESYn todella hienoa 10. juhlavuoden Match Show tapahtumaa Laitilassa. Meidän mielestä on hienoa olla auttamassa ja vielä hienompi tunne on se, kun tapahtuma on todella onnistunut. Iloiset koiraihmiset viettämässä yhdessä hauskaa koiratapahtumaa. Näiden tapahtumien järjestäminen on meille suuri kunnia ja vielä sitä isompi ilo. Ikinä emme mitään palkkioita kaipaile, kun meille riittää ne kaikki iloiset koirat sekä iloiset ihmiset.
Me saimme Caritalta kirjekuoren siis eilisessä Merten armoilla mätsärissä, jonka avasimme vasta kotona. Teemme näitä koirajuttuja niin täysin sydämellä, että emme koskaan kaipaa mitään erityistä. Mutta kyllä tämä kosketti suuresti meitä molempia. Emme voi muuta sanoa kuin kiitos, että saimme osallistua ja olla mukana. Ja toivottavasti saamme jatkossa myös järjestää jotain vähintään yhtä hienoja Match Show tapahtumia yhdessä.
Iso sydän VSESY <3
11.7.2021 Hurttatiimin mahtitreenit

Huimat treenit, kun hukkujia oli yhteensä neljä. 2 mieshukkujaa, 1 nainen ja 1 lapsi. Merihurttien treeneissä pidetään hauskaa, kuten kuvista näkyy. Reippaalle lapsihukkuja Iidalle isot kiitokset.

10.7.2021 Merihurttien hauskaa menoa

Jee saatiin starttilainen tähän päivään mukaan sekä pk collie karvakaverimme tuli taas niin intoa puhkuen vepeilemään. Kyllä tämä on hauskaa.

24.7.2021 Merten armoilla Hurtta Show


>> Siirry FB tapahtumailmoitukseen

4.7.2021 VEPE kokeet Toivolansaarella Ikaalisissa


Aussenhaus Ramses VEPE ALO1 tulos 96/100 pistettä. Aivan mahtavaa, kun kaikki meni todella yli odotusten. Todella jännää alusta loppuun. Huikea viikonloppu.
Aivan ihanat halikiitokset ISKK koko vepeporukalle ♥️
Kiitos Ikaalinen. Olette niin ihania ♥️
Kiitos tuomarit Monica Lindroos ja Marika Mäntylä ♥️♥️

3.7.2021 Collieiden hauska VEPE-päivä


Kiitos ihanan suloiset Collie karvakaverimme ❤
Kiitos SCY Turun alaosasto ❤
Tämä päivä oli täydellistä hauskanpitoa vedessä. Ja hei kyllä jokainen teki sellaisen mahtiloikan veneestä, että ei siinä voinut muuta kuin antaa kunnon tuuletukset jokaiselle. Aivan älyttömän hauska päivä ja se 6 tuntia hurahti kuin siivillä. Ehdottomasti täydellinen tapa viettää kaunista kesälauantaita.
Kiitokset kuvien ottajille Heidi Malmivaara, Veera Westerlund, Tiina Heikkinen.

2.7.2021 VEPE kokeet Toivolansaarella Ikaalisissa 


Aussenhaus Ramses VEPE soveltuvuuskoe hyväksytysti läpi 88/100 pistettä. Aivan mahtavaa ekalla yrityksellä ja se on siinä. Siirto alokas luokkaan.
Aivan ihanat halikiitokset ISKK koko vepeporukalle. Kiitos Ikaalinen ♥️
Kiitos tuomarit Monica Lindroos & Marika Mäntylä ♥️

Kukapa ei haluaisi lähteä mukaan uuden VEPE -yhdistyksen toimintaan?

Tiiviissä ja erittäin pienessä perustajajäsen porukassamme on kaksi pätevöitynyttä vepe koulutusohjaajaa sekä vepe koetoimitsijaa, jotka ovat treeneissä märkäpuvuissaan ja aina valmiita hyppäämään veteen säällä kuin säällä. Merihurttien treeneissä me teemme kaikkemme koirien eteen ja samaa omistautumista odotamme jokaiselta koiranohjaajalta. Aina ne kuivan maan keinot eivät riitä ja monesti suuri apu liikkeiden opettelussa on, että me ihmiset olemme valmiita myös menemään veteen. Emme ole sokerista ja toivonmukaan et sinäkään :-)

Yhdistyksellä on paikka ELY keskukselta, jossa välittömässä rannan läheisyydessä uudessa merikontissa on kaikki tarvittavat välineistöt mukaanlukien kaksi komeankokoista kumivenettä. Hyvin mahtuu niin pienemmät kuin ne jättimäisimmät merihurttamme tilavien kumiveneiden kyytiin. Toiminnan kehitysmahdollisuudet ovat siis todella loistavat.

Ei muuta kuin liity sinäkin Merihurttien iloiseen joukkoon.

Match Show tapahtumat lyöty lukkoon vuodelle 2021

1.5.2021 8 x Vappu Match Show - Ihala Camping.
22.5.2021 
8 meren valloitus Match Show - Ihala kutsuu jälleen.
19.6.2021 Merihurtat mukana VSESY 10. juhlavuoden Match Show - Kodjala, Laitila.
24.7.2021
Mailman Pualvälin SUUR Match Show - Pyhäranta kutsuu jälleen.

 
Last edited: July 25, 2021, 22:43
nach oben