Merihurtat

Merihurttien murtovedet kutsuvat

Mukaan toivotamme kaikki lajista kiinnostuneet uudet ja innokkaat vettä pelkäämättömät sekä ihmiset että koirat. Merihurtilla kouluttajina toimivat pätevöidyt virallisen VEPE koulutusohjaaja kortin omaavat Ari Angervo ja Kaya Angerja. Liity rohkeasti Merihurttiin.

8 meren valloitus Match Show - ilmoittaudu

Suuren kysynnän vuoksi Merihurttien hurjat merirosvot valloittavat Ihalan uudestaan. Ilm. alkaa 7.5.21 klo 18, loppuu 21.5.21 klo 8. Tervetuloa takuuvarmasti hauskaan Match Show tapahtumaan.
>> Lisää FB tapahtumasivultamme: Siirry FB-ilmoitukseen

>> Lisää FB tapahtumasivultamme: Siirry FB-ilmoitukseen

Kesän ritarikierrokset alkavat - ilmoittaudu
Me ilmoitamme aina treeniajankohdat, jotta varmistumme hyvästä säästä. Ritarikierroksia tehdään mukavalla säällä. Ilmoittautumiset kertakohtaisesti, jolloin voit aina valita, mitkä sinulle sopii. 
1 Ritarikierros LA 8.5.2021 klo 13:00-14:00
2 Ritarikierros LA 8.5.2021 klo 16:30-17:30
3 Ritarikierros TO 13.5.2021 klo 11:00-12:00

>> Lisää FB tapahtumasivultamme: Siirry FB-ilmoitukseen
Hurttien hauskat startit uusille - ilmoittaudu


>> Lisää FB tapahtumasivultamme: Siirry FB-ilmoitukseen

Match Show tapahtumat lyöty lukkoon vuodelle 2021

22.5.2021 8 meren valloitus Match Show - Ihala kutsuu jälleen.
24.7.2021
Mailman Pualvälin SUUR Match Show - Pyhäranta kutsuu jälleen. Lisää tietoja koirat.com ilmoituksesta: Siirry ilmoitukseen

Kukapa ei haluaisi lähteä mukaan uuden VEPE -yhdistyksen toimintaan?

Tiiviissä ja erittäin pienessä perustajajäsen porukassamme on kaksi pätevöitynyttä vepe koulutusohjaajaa sekä vepe koetoimitsijaa, jotka ovat treeneissä märkäpuvuissaan ja aina valmiita hyppäämään veteen säällä kuin säällä. Merihurttien treeneissä me teemme kaikkemme koirien eteen ja samaa omistautumista odotamme jokaiselta koiranohjaajalta. Aina ne kuivan maan keinot eivät riitä ja monesti suuri apu liikkeiden opettelussa on, että me ihmiset olemme valmiita myös menemään veteen. Emme ole sokerista ja toivonmukaan et sinäkään :-)

Yhdistyksellä on paikka ELY keskukselta, jossa välittömässä rannan läheisyydessä uudessa merikontissa on kaikki tarvittavat välineistöt mukaanlukien kaksi komeankokoista kumivenettä. Hyvin mahtuu niin pienemmät kuin ne jättimäisimmät merihurttamme tilavien kumiveneiden kyytiin. Toiminnan kehitysmahdollisuudet ovat siis todella loistavat.

Ei muuta kuin liity sinäkin Merihurttien iloiseen joukkoon
Last edited: May 10, 2021, 07:28
nach oben