Merihurtat

Merihurttien murtovedet kutsuvat

Aloita sinäkin hauska VEPE-harrastus. Vesi on sinulle tuttu elementti ja omistat mahdollisesti sen karvaisen vesipedon. Ilmiselvästi olet nyt löytänyt sinun lajisi. Jäsenenä saat Hurttatiimiläisen hienon jäsenkortin sekä koirasi pääsee mukaan kontin kuvakollaasiimme. Merihurtissa kuvaamme treeneissä vedenpitävällä Action kameralla, joten jokainen saa treeneistämme todella unohtumattomia hienoja muistoja. 

Mukaan toivotamme kaikki lajista kiinnostuneet uudet ja innokkaat vettä pelkäämättömät sekä ihmiset että koirat. Merihurtilla kouluttajina toimivat pätevöidyt virallisen VEPE koulutusohjaaja kortin omaavat Ari Angervo ja Kaya Angerja. Liity rohkeasti Merihurttiin.

24.7.2022 Trio dynamiitti - super mahtavaa


Onnittelut Trio Dynamitti Retku & Elli & Pasi ❤️
Kuusi treenikertaa ja avot se on siinä. Samalla viikolla tiistaina SOVE hyväksytty loistopisteillä 98/100. Heti perään viikonlopulla lisää superin mahtavia loistosuorituksia ALO1 99/100 sekä ALO1 100/100 ja siirto avoimeen luokkaan.
Merihurtilta ja Hurttatiimiltä kolme hurraa hurraa hurraa huutoa ❤️
Kiitokset ylituomari Monica Lindroos ❤️❤️❤️

21.7.2022 Vakka-Suomen Sanomat

Riemua vedessä
"Saksanpaimenkoira Ruutin riemulla ei ole rajoja, kun se pääsee veteen. Christa Patron harrastaa koiransa kanssa vesipelastusta uusikaupunkilaisessa Merihurtat ry:ssä. Yhdistyksen toiminnassa jokainen koira on tärkeä ja ihana siitä huolimatta, onko sillä papereita vai ei. Match Show'ssa on jopa oma kilpailuluokka myös vammaisille koirille."
Koiran voimalla rantaan - Merihurtissa myös sekarotuiset ja vammaiset koirat loistavat
"Yhdistyksen perustajilla Ari Angervolla ja Kaya Angerjalla on yksi motto ylitse muiden. Ketään ei jätetä ulkopuolelle."
17.7.2022 Merten armoilla Hurtta show, jonka yhteydessä oli Merihurttien vesipelastustoiminnan esittelyä. Aivan mahtava yllätys oli, että erittäin onnistuneesta tapahtumasta tuli todella hieno juttu Vakka-Suomen Sanomiin.
Kiitokset toimittaja Saara Huoviselle ihanasta jutusta ❤️

19.7.2022 Uudenkaupungin Sanomat 

Merirosvoliput liehuivat Janhualla
"Tummansinisiä pilviä ja kylmää tuulta uhmaten, rantautuivat merirosvot Janhuan veneenlaskupaikalle, iskivät merirosvolippunsa maahan, ja asettivat kulta-aarteensa, eli palkintopokaalit pöydälle."
Vesipelastus on hauska harrastus, joka voi pelastaa ihmishenkiä
"Merten armoilla Hurtta show'n yhteydessä esiteltiin Merihurtat ry:n vesipelastustoimintaa, eli tuttavallisemmin VEPEä. Vesipelastus on monipuolinen laji, jossa yhdistyvät vesi, liikunta, koiran ohjaus ja koulutus, sekä hauska yhdessä tekeminen."
17.7.2022 Merten armoilla Hurtta show, jonka yhteydessä oli Merihurttien vesipelastustoiminnan esittelyä. Aivan mahtava yllätys oli, että erittäin onnistuneesta tapahtumasta tuli todella hieno juttu Uudenkaupungin Sanomiin.
Kiitokset toimittaja Sanni Artiolalle ihanasta jutusta ❤️

8-10.7.2022 Ikaalinen vepekokeet


Merihurtat kiittää ja kuittaa 😎
Tupla hattutemput Ikaalisissa 9-10.7.2022 😎😎

Koda + Emmi
SOVE 100/100
ALO1 100/100 (luokka ykkönen)
ALO1 100/100 (luokka ykkönen)
Siirto AVO luokkaan

Ruuti + Christa
SOVE 98/100
ALO1 94/100
ALO1 99/100
Siirto AVO luokkaan

Emmin ja Christan yhteistyötä oli ilo seurata viikonlopun kokeissa. Meille oli suuri kunnia olla paikalla mukana jännäämässä ja muutoinkin auttamassa aivan kaikessa. Itse kokeissa olimme hukkuvina pe iltakokeessa, la aamupv ja iltapv kokeissa ja su iltapv kokeessa.

Todella upea viikonloppu Ikaalisissa. Sää todella suosi, koska eipä voi olla paljon upeampaa keliä.
Super isot kiitokset ISKK huippumahtavalle vepeporukalle ❤️
Kaunis kiitos ja kumarrus vepe ylituomari Sari Ruponen ja palkintotuomari Topi Ruuskanen ❤️

2021 vuoden intokoira Anneli


Kaikkein ahkerin treeneissä kävijä koko kesän aikana. Hienosti kirisitte kaikki kiinni, vaikka aloititte kesken kesää tämän hauskan harrastuksen. Ja vaikka Annelilta ei niitä virallisia papereita ei löydy, niin se ei tahtia haittaa Hurttatiimissä. Anneli on aivan super innokas ja oppii todella nopeasti. Kesäkauden lopussa Anneli pääsi Hurttasovesta läpi ja sen lisäksi suoritti kaksi Hurtta-alo ykköstulosta ja siirtyi avoimeen luokkaan. Onnittelut huipputiimille Anneli & Karkki & Maria ❤️

2021 vuoden vepekoira Frans

Frans teki huiman tempun. Ensimmäisen Hurttatiimin hattutempun eli samassa viikonlopussa sove hyväksytty plus kaksi alo ykköstulosta ja siirto avoimeen luokkaan. Frans oli Merihurttien 2021 kesän alun starttiviikonlopussa ja sen jälkeen yhteensä kuusi treenikertaa. Eli näiden treenien jälkeen Frans teki loistavan hattutempun Ikaalisissa. Onnittelut loistotiimille Frans & Marika & Hannu ❤️

Kukapa ei haluaisi lähteä mukaan uuden VEPE -yhdistyksen toimintaan?

Tiiviissä ja erittäin pienessä perustajajäsen porukassamme on kaksi pätevöitynyttä vepe koulutusohjaajaa sekä vepe koetoimitsijaa, jotka ovat treeneissä märkäpuvuissaan ja aina valmiita hyppäämään veteen säällä kuin säällä. Merihurttien treeneissä me teemme kaikkemme koirien eteen ja samaa omistautumista odotamme jokaiselta koiranohjaajalta. Aina ne kuivan maan keinot eivät riitä ja monesti suuri apu liikkeiden opettelussa on, että me ihmiset olemme valmiita myös menemään veteen. Emme ole sokerista ja toivonmukaan et sinäkään :-)

Yhdistyksellä on treeniranta, jossa välittömässä rannan läheisyydessä uudessa merikontissa on kaikki tarvittavat välineistöt mukaanlukien kaksi komeankokoista kumivenettä. Hyvin mahtuu niin pienemmät kuin ne jättimäisimmät merihurttamme tilavien kumiveneiden kyytiin. Toiminnan kehitysmahdollisuudet ovat siis todella loistavat.

Ei muuta kuin liity sinäkin Merihurttien iloiseen joukkoon. 

Last edited: July 25, 2022, 12:23
nach oben