Merihurtat ry

URL: merihurtat.fi/web/?Tervetuloa

Merihurttien murtovedet kutsuvat

Mukaan toivotamme kaikki lajista kiinnostuneet uudet ja innokkaat vettä pelkäämättömät sekä ihmiset että koirat. Toimintamme lähtee kunnolla liikkeelle 2021 kaudella, joten liity rohkeasti mukaan. Treeniryhmät tulevat varmasti täyttymään vauhdilla.

Match Show tapahtumat lyöty lukkoon vuodelle 2021

1.5.2021 Vapun Suur Match Show Ihala Campingin erittäin idyllisellä paikalla. Lisää tietoja koirat.com ilmoituksesta:
http://www.koirat.com/tapahtumat/vapun_suur_match_show_54691
24.7.2021 Mailman Pualvälin SUUR Match Show - Pyhäranta kutsuu jälleen. Lisää tietoja koirat.com ilmoituksesta:
http://www.koirat.com/tapahtumat/mailman_pualvalin_suur_match_show_54692

Kukapa ei haluaisi lähteä mukaan uuden VEPE -yhdistyksen toimintaan?

Tiiviissä ja erittäin pienessä perustajajäsen porukassamme on kaksi pätevöitynyttä vepe koulutusohjaajaa sekä vepe koetoimitsijaa, jotka ovat treeneissä märkäpuvuissaan ja aina valmiita hyppäämään veteen säällä kuin säällä. Merihurttien treeneissä me teemme kaikkemme koirien eteen ja samaa omistautumista odotamme jokaiselta koiranohjaajalta. Aina ne kuivan maan keinot eivät riitä ja monesti suuri apu liikkeiden opettelussa on, että me ihmiset olemme valmiita myös menemään veteen. Emme ole sokerista ja toivonmukaan et sinäkään :-)

Yhdistyksellä on paikka ELY keskukselta, jossa välittömässä rannan läheisyydessä uudessa merikontissa on kaikki tarvittavat välineistöt mukaanlukien kaksi komeankokoista kumivenettä. Hyvin mahtuu niin pienemmät kuin ne jättimäisimmät merihurttamme tilavien kumiveneiden kyytiin. Toiminnan kehitysmahdollisuudet ovat siis todella loistavat.

Ei muuta kuin liity sinäkin Merihurttien iloiseen joukkoon
Last edited: March 19, 2021, 14:15