Merihurtat ry

URL: merihurtat.fi/web/?Liity

Liittymisohjeet Merihurtaksi

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen/säännöt ja jonka jäsenanomuksen Merihurttien hallitus hyväksyy. Jäsenet ovat joko vuosijäseniä (henkilö) tai kannatusjäseniä (yritys). 

Tutustu huolella yhdistyksen sääntöihin.

Huomioithan, että yhdistys on ensisijaisesti etsimässä uusia lajista kiinnostuneita ihmisiä / koiria. 

Jäsenanomus lähetetään osoitteeseen
jasen.merihurtat(c)gmail.com

Kirjoita jäsenanomukseesi seuraavat tiedot

Yhdistyksen hallitus ensin käsittelee jäsenanomuksesi. Mahdollisen hyväksymisen jälkeen saat sähköpostiisi laskun maksutiedot viitenumerolla.

Maksun saavuttua Merihurttien tilille on jäsenyytesi voimassa.

Liittymisen vahvistuttua saat virallisen Merihurttien jäsennumeron sekä jäsenkortin.

Jäsenmaksut

Vuosijäsen

Liittymismaksu

Yrityskannatusjäsen

Muuta maksamisesta ja jäsenyyden voimassaolosta

Jäsenmaksun maksutiedot lähetetään ensisijaisesti sähköpostitse. Lasku on maksettava eräpäivään mennessä. Laskusta muistutetaan tämän jälkeen kerran. Mikäli laskua ei makseta kummallakaan kerralla annettuun päivään mennessä, niin jäsenyys katkeaa automaattisesti. Vuosijäseneksi liittyvän jäsenyys on oletuksena voimassa toistaiseksi eli liittymisen jälkeen aina seuraavan vuoden alussa lähetetään vuosijäsenen maksutiedot sähköpostitse. Vuosijäsenyys katkeaa joko jäsenen itse erotessa tai yhdistyksen erottaessa jäsenen tai jäsenyyden automaattiseen katkeamiseen jäsenmaksujen maksamattomuuden vuoksi. Yrityskannatusjäsenyys on voimassa vain kalenterivuoden kerrallaan, jota yritys voi halutessaan jatkaa aina vuodella eteenpäin.

Jäsenyys on virallista vasta, kun jäsenmaksu on saatu Merihurttien tilille.

Last edited: May 30, 2021, 17:52